2013. augusztus 17., szombat

Stay here Tonight 27.rész - "Volt valaki, akit ugyanúgy szerettek..."

27.rész
"Volt valaki, akit ugyanúgy szerettek..."






Tiffany 
Teltek a napok és vártuk  Drakula felbukkanását. Bár fogalmunk sem volt róla mit teszünk, ha megjelenik. Nála nem fog működni az „Gyere, tesó üljünk, le aztán beszéljük meg és minden oké lesz „ duma. Nem. Ő ennél sokkal okosabb és többet akar csupán egy baráti beszélgetésnél. Napok óta fura érzésem van. Valami nagyon nincs rendben és hamarosan történni fog valami. GD –nek nem mertem szólni róla, mert úgy is azt mondta volna, hogy csak bemesélem magamnak így inkább nem mondtam el neki min agyalok mostanság. Felsóhajtottam majd felálltam az ágyról és lebaktattam az emeletről. A konyhába sétáltam ahol  GD ült fejét támasztotta és bámulta a asztalt.
- Történt valami? – kérdeztem halkan, mert nem akartam megijeszteni bár sosem tartozott az ijedősek közé.
- Semmi jó. – sóhajtott fel. – Még mindig nem jutottunk semmire Drakulával kapcsolatban. - dőlt hátra.
- Lehet, hogy csak egy villám látogatást tett, hogy él és virul, meglehet már rég visszament! – ültem le a vele szemben lévő székre.
- Ez nem megy olyan könnyen! Bár örülnék neki, ha ez így történne, de készül valamire!
- Honnan veszed? – kérdeztem lepetten.
- Ő Drakula! – mondta komolyan. – Szerinted feltűnik, megijesztve minket aztán szépen eltűnik?
- Jó lenne, legalább nem okozna ennyi fejtőrést. – sóhajtottam egyet majd hátra dőltem a székemben.
- Egyedül téged féltelek!
- Miért is? – pislogtam rá lepetten.
- Az erőd nem igazán hatásos rá vagy is tudod egy kicsit befolyásolni, de ahogy megpróbálnád ő már meg is akadályozza. Mi valahogy szembe tudunk szállni vele, de te ránk vagy utalva!
- Mit kell tennem, ha véletlen betoppan ? – kérdeztem tőle komolyan.
- Próbálj  meg minél  messzebbre kerülni  tőle és ha lehet mindig maradj velünk! – mondta GD. Egy pillanatra elgondolkodtam mi történne, ha tényleg betoppanna. Mi lesz  akkor, ha pont akkor jelenik  meg mikor teljesen egyedül  vagyok?  A hideg futkosott a hátamon akárhányszor Drakula neve felmerült.
- Rendben! – bólintottam.
- Most felmegyek  egy kicsit! – állt fel az asztaltól GD. – Fent megtalálsz. – mosolyodott el majd közelebb lépet hozzám és nyomot, egy puszit a fejem tetejére majd elindult fel felé. Felsóhajtottam majd felálltam az  asztaltól és kanapéra vetettem magam szétterültem rajta majd a plafont kezdtem bámulni. Percekig csak vergődtem majd mikor meguntam a szenvedést bekapcsoltam a tévét. Unottan meredtem a képernyőre miközben ide-oda kapcsolgattam az értelmesebbnél értelmesebb csatornák között. Valaki erősen verni kezdte az ajtót mire ijedtemben eldobtam a távirányított. A szívemhez kaptam a kezem és levegő után kapkodtam.
- Megyek, már csak ne verd az ajtót te idióta! – kiabáltam neki. Felálltam majd oda sétáltam az ajtóhoz. Kinyitottam egy ismeretlen srác tekintetével találtam magam szemben. Fekete hosszú haj és talpig feketébe volt öltözve. – Hát te meg ki a jó Isten vagy? – mértem végig fintorogva.
- Nem illik így fogadni egy régi ismerőst. – mosolyodott el. Gyanús ez nekem.
- Ahha. – válaszoltam unottan. – Mit keresel?
- Téged! – húzódott gonosz mosoly az arcára. Szemeim kikerekedtek és még levegőt is elfelejtettem venni.
- Ki vagy? – néztem rá rémülten. Ekkor elmosolyodott és kivillantak a vámpír fogai. A lábaim földbe gyökereztek és csak egy dolgok járt a fejemben. Miért pont engem akar?
- A legrosszabb rémálmod! – mosolygott gonoszul.
- GD!! – üvöltöttem teli torokból miközben az ajtót, nyomtam.  Hiába akartam becsukni erősen ellen tartott nekem így képtelenség volt becsukni. – GD! – kiabáltam újra a nevét remélve, hogy végre meghallja.
- Nem menekülhetsz úgy is meghalsz! – nevetett fel gonoszul.
- GD! – kiabáltam újra a nevét most már szinte hisztérikusan. – Itt van Drakula! – nyomtam, rugdostam azt, ajtót, hogy végre becsukódjon, majd kattanjon a  zár. Talán ha egy picivel erősebb lennék már rég sikerült volna. Egér utat kell nyernem még segítségét nem, kapok. Mi franc lehet GD – vel, hogy nem hallja, hogy itt kiabálok és szenvedek?
- Ohh kicsi szívem hát felismertél pedig féltem, hogy nem fogsz! – kacagott fel ördögien.
- Sajnos! – nyögtem.
- Most már beengedhetnél! – mondta egy kicsit nyugtalanul.
- Enged be a halál. – mondtam majd összeszedve minden erőmet még erősebben nyomtam az ajtót végül sikerült becsuknom azonnal elfordítottam a zárba kulcsot és amilyen gyorsan csak tudtam rohantam fel az emeletre. Egyenesen GD szobájához mentem, de mikor be akartam nyitni nem nyílt.
- Mi franc van? - kérdeztem kétségbe esetten. – Ez valami hülye vicc? – álltam meg egy pillanatra majd lentről zajt hallottam. Idegbeteg módjára dörömbölni kezdtem az ajtaján. Tudtam, hogy többiek nincsenek itthon, de Ő neki itthon kell lennie, hiszen azt mondta feljön és lepihen. Az nem lehet, hogy nem akar tudomást szerezni rólam. Lehetetlen. Mikor oldalra pillantottam Drakula dühös pillantásaival találtam magam szembe.  Azonnal vettem a lapot és berohantam Seungri szobájába és magamra zártam az ajtót. Neki dőltem azt ajtónak miközben egy halk sóhaj hagyta el a számat majd szúró fájdalmat éreztem a gerincemnél és mikor lepillantottam egy éles tárgy állt ki a hasamból. Kétségbe estem és levegő után próbáltam volna kapkodni, de nem jutottam levegőhöz és még jobban bepánikoltam. Hirtelen eltűnt belőlem az az éles tárgy majd egy erős lökést éreztem és a szoba másik végében repültem teljes erőből  neki ütközve a falnak. Halottam, ahogy csontjaim darabokra tőrnek és éles fájdalom hasít végig a testemen. Orromon, számon ömlött a vér. Mozdulni sem bírtam.
- Elérted a célod! – nyöszörögtem. – De mit vétettem, hogy meg kell halljak? – köhögtem fel.
- Gyermekeim útjában állsz! A harcban szerelemnek nincs helye! Így ha kiiktatlak GD végre újra képes lesz harcolni!
- Hát legyen úgy, ahogy te akarod! – erőltettem magamra egy mosolyt. Egyetlen egy szúrás a szívbe és vámpír örökre megszűnik létezni. Porrá lesz így létezése azok számára, akinek ez az alatt az idő alatt fontossá vált már csak emlék marad. Csupán egy emlékkép. Lassan közelített felém a tőrrel a kezében. Könnyeim folytak végig az arcomon miközben egyetlen egy dolgok járt a fejemben a szerelmem és testvérem. Remélem Abby egyszer meg tud nekem bocsájtani. GD pedig képes lesz legyőzni Drakulát én bízok benne még így is, hogy nem lehet többé vele. Hirtelen szúró fájdalmat éreztem a szívemnél majd maró érzés váltotta át. Vámpír sem élhet örökké…

Abban a pillanatban mikor szívét át szúrta a tőr porrá vált. Örökre eltűnt és talán csak azok fognak rá emlékezni, akik igazán szerették. De vajon szerelme képes lesz, elengedi halott szerelmét? Képes lesz tovább folytatni munkáját? Testvére pedig képes lesz elfogadni a tudatott, hogy testvére meghalt? Ők ketten számukra életük legfontosabb emberét veszítették el. Különböznek  de még is van bennük van bennül valami közös. Volt valaki, akit ugyan úgy szerettek..

2 megjegyzés: